File Manager area

Access is allowed only to registered users.

 • ProLegis
  ProLegis

  își propune să contribuie la aplicarea coerentă și cât mai facilă a noilor reglementări europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Obiectivul principal al PROLEGIS este să ofere grupurilor țintă selectate o interpretare uniformă a legislației europene.

 • ProLegis
  ProLegis

  va avea ca rezultat pregătirea corespunzătoare a angajaților din sectorului public și informarea acestora cu privire la noile drepturi și obligații ce le revin. Proiectul va accentua impactul Reformei Protecției Datelor la nivelul comunităților locale.

Custom

ACTIVITĂȚI:

Activitățile proiectului, necesare atingerii obiectivelor noastre sunt:

 • Realizarea anchetei ProLegis
 • Dezvoltarea materialelor de instruire și a metodologiei specifice de formare
 • Dezvoltarea și lansarea platformei e-learning
 • Organizarea unui workshop de formare a formatorilor (ToT)
 • Organizarea sesiuni lor de formare în fiecare țară parteneră
 • Diseminarea rezultatelor proiectului

mai multe detalii

 • LIF
  LIF
  Bulgaria
  este certificată cu sisteme de management al calității ISO 9001: 2008 și ISO / IEC 27001: 2013. LIF a implementat cu succes peste 90 de proiecte naționale și internaționale finanțate prin diferite programe. Echipa LIF este compusă din cei mai experimentați și renumiți experți bulgari în domeniul protecției datelor. Echipa calificată va asigura implementarea activităților ProLegis fără probleme și la cea mai înaltă calitate.
 • SNSPA
  SNSPA
  Rumänien
  prin Facultatea de Administrație Publică va susține activitățile proiectului. Facultatea de Administrație Publică este unul dintre cele mai relevante centre de cercetare privind studiile de guvernare în Europa de Sud-Est și găzduiește experți de top în studii europene, științe politice și administrație publică, oferind consultanță în domeniul politicilor publice actorilor regionali, inclusiv celor din Balcanii de Vest și din Europa de Est..
 • VICESSE
  VICESSE
  Austria
  este o organizație privată de cercetare non-profit, care se concentrează pe analiza unei game largi de probleme de securitate într-un context mai larg al societății. Cu echipa sa multidisciplinară care cuprinde cercetători cu experiență și experți în domeniul protecției vieții private și a datelor, VICESSE va contribui la calitatea activităților și rezultatelor proiectului.
 • LALRG
  LALRG
  Latvia
  este o organizație asociativă a administrațiilor locale din Letonia. Având în vedere interesele autorităților publice locale, LALRG se alătură consorțiului cu aspirația de a încuraja aplicarea noilor prevederi ale Regulamentului UE 2016/679 de către autoritățile publice locale. Prin rețeaua largă de autorități locale menținută de LALRG, aceasta din urmă va adăuga valoare activităților proiectului și va contribui la elaborarea unei abordări eficiente de obținere a rezultatelor propuse.
 • SMA
  SMA
  Greece
  excelează în dezvoltarea unei game largi de soluții și servicii inovatoare folosind tehnologia de ultima generație. Concentrându-se mereu pe dezvoltarea de aplicații inovatoare și conștientizarea bunelor practici în domeniile tehnologice relevante, SMA va fi implicată în crearea platformei e-Learning pentru a asigura sustenabilitatea și calitatea rezultatelor ProLegis.
 • UNIBA
  UNIBA
  Slovenia
  intră în consorțiul ProLegis cu Facultatea de Arte, care este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante instituții de învățământ și de cercetare din Slovacia. Experții săi posedă o mare capacitate de cercetare și dețin experiență substanțială în proiecte.

Share This

 

The content of this website represents the views of the author only and is his/her sole responsibility. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.

The development of this website was funded by the European Union’s Rights, Equality and Citizenship Programme (2014-2020).


All Rights Reserved.

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok